Philip Bultinck drone-enthousiast uit mijn streek en in de streektaal.

1 februari 2022

Anders dan anders, zou ik deze aflevering beschrijven. Philip Bultinck is niet op een bepaald domein expert maar is echt ook wel gebeten door de drone-microbe. Hij ging een tijd geleden al van start met drones en heeft er ondertussen al heel wat geld en ook tijd aan besteed. Philip vind het echter heel erg jammer dat er in onze streek niet echt een groep van gelijkgestemden is buiten de facebookgroepen dan, waar hij zijn ervaringen kan delen. Hij zou niets liever hebben dan dat er ook in onze streek een soort van drone college concept komt. Ergens een instantie of organisatie waarbij het mogelijk is buiten de duurdere cursussen om, om zich wat bij te scholen. Om op de hoogte te blijven van alles zonder daarbij heel grote bedragen te moeten neertellen. Hij is namelijk een gewone man die graag met drones vliegt en dat ook zou willen blijven doen. Omdat het iemand uit de streek is, is deze aflevering dan ook opgenomen in onze streektaal. Dit zal misschien voor sommige luisteraars een afknapper zijn, waarvoor mijn excuses. Maar in de intro doe ik reeds een kort woordje uitleg en roep ik op om ons ook te verenigen. Veel luisterplezier.